„Winter Spirit“ – anglų kalbos žiemos viktorina

Gruodžio 16 dieną „Kranto“ progimnazijoje 5 ir 6 klasių mokiniai dalyvavo renginyje „Winter Spirit“, kurį organizavo anglų k. mokytojos: D. Diržininkaitė ir S. Kachinskienė. Vertinimo komisiją, kuriai vadovavo anglų k. mokytoja Svetlana, sudarė 8a klasės mokinės: Kromelytė Oresta ir Kumšlytytė Kamilė.

Pirmiausia mokiniai turėjo sukurti komandos pavadinimą ir šūkį. Visos komandos buvo sumanios, todėl greitai sugalvojo savo komandai labiausiai tinkantį žiemišką pavadinimą ir šūkį. Užduotys renginyje dvelkė šventine nuotaika, o mokiniai turėjo galimybę atskleisti savo anglų k. žinias neformalioje aplinkoje.

Penktokai ir šeštokai išvardijo daugybę žodžių, susijusių su žiema ir Kalėdomis, be garso vaizdavo žodžius, rimavo anglišką eilėraštį, šifravo paslėptą Šv. Kalėdų žinutę, spėliojo bei dainavo dainas, sužaidė „Bingo“. Geriausiai užduotis įveikti bei parodyti savo kūrybiškumą ir anglų kalbos  išmanymą sekėsi jungtinei penktokų ir šeštokų komandai „Dream Team“. Visi dalyviai buvo apdovanoti saldžiomis dovanėlėmis.

Nuoširdžiai dėkojame mokiniams už geras emocijas ir pakilią šventinę nuotaiką.

Anglų kalbos vyr. mokytoja D. Diržininkaitė