Mokyklą paliekantiems aštuntokams įteikti auksiniai kankorėžiai

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaršta gegužės banga užkariavo mūsų mintis. Atrodė, kad dar tiek daug reikia suspėti perskaityti, išspręsti, padaryti… Tačiau pamokų karuselėje visi aiškiai suvokėme: dienos mokykloje jau suskaičiuotos… Kiek pasimetę 8-okai aptarinėjo savo testų rezultatus, svarstė apie ateitį.

Auksiniai kankorėžiai 2016O energingi 7-okai birželio 1 dieną surengė 8-okams išleistuvių vakarą „Auksiniai kankorėžiai“. Įspūdinga šventės atributika suintrigavo visus „Kranto“ progimnazijos metų renginio dalyvius. Pirmasis savo daina susirinkusius pasveikino pop muzikos žvaigždė Sel (Dovydas Ivoškus). Įvairių skandalingų įvykių kaltininkui draugiją palaikė socialinių tinklų garsenybė Monika Šalčiūtė (Ugnė Daraškevičiūtė) bei mados pasaulio ekspertas Mantas Petruškevičius (Laurynas Kulikauskas). Renginio vedėjos Augustė Daugėlaitė ir Ugnė Petkutė būtent šių garbingų svečių paprašė įteikti reikšmingus apdovanojimus mokyklą paliekantiems 8-okams.

Stilingiausiu mokykloje pripažintas Orestas Avelis (kiti nominantai: Rugilė Laurinavičiūtė ir Deimantė Makarovaitė). Draugiškiausio mokinio apdovanojimas įteiktas Evaldui Dargiui (kiti nominantai: Gabija Bliūdžiūtė ir Inesa Servaitė).

Mis Gracija išrinkti buvo sunkiausia. Auksiniu kankorėžiu su užrašu „Mis Gracija“ buvo pagerbta Ignė Gineitytė (kitos nominantės: Liveta Gaižiūnaitė ir Elinga Končiūtė). Svajoklės titulas atiteko Justui Kazėnui  (kiti pretendentai: Austėjai Andrijauskaitei ir Rokas Raišutis). Misteris Snaudalius yra kiekvienoje klasėje (Justas Vaitiekūnas 8a kl., Gražvydas Šumskis 8b kl., Aleksandras Smironenka 8c kl.), o mokykloje šis titulas atiteko Aleksandrui Smironenkai. Jei manote, kad paliežuvauti linkusios yra merginos, – keiskite nuomonę. Mūsų mokykloje dėl šios nominacijos varžėsi tik vaikinai: Vilius Kelevišius iš 8a, Mantas Šiaulys iš 8b bei Erikas Vilčiauskas iš 8c. Metų plepiu išrinktas Mantas Šiaulys. Garbingo pripažinimo sportiškiausiu sulaukė Nojus Bendauskis (kiti pretendentai: Justinas Perskaudas ir Eimantas Vaitkus). Galingiausiu klasės varikliu išrinktas Kevinas Jančauskas (kiti nominantai: Kotryna Igarytė ir Kotryna Vilkaitė). Didžiausiu smaližiumi pripažinta Gabija Šarkauskaitė (kiti pretendentai: Edgaras Petrulis ir Eglė Adomavičiūtė). Auksinis kankorėžis „Metų Šmaikštuolis“ buvo įteiktas Eimantui Linartui (kiti nominantai: Gytis Abromavičius ir Justas Lukošius).

8-okai, paliekantys mokyklą, ir 7-okai, šios nuotaikingos šventės iniciatoriai, pratęsė linksmas iškilmes: įvyko triukšminga jaunimo diskoteka.

Visų aštuntų klasių mokinių vardu tariu „AČIŪ“ išradingiems 7-okams už gražų atsisveikinimo su mokykla (o gal ir su vaikyste) vakarą.

8b klasės auklėtoja Aurelija Kumžienė